Over GM-Tuningparts

Welkom bij GM-Tuningparts V.O.F.

Het adres voor al uw Opelonderdelen en carstylingprodukten speciaal voor uw Opel. GM-Tuningparts bestaat sinds 2006 en is voornamelijk gespecialiseerd in het leveren van Opelonderdelen. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment ,Opelonderdelen origineel GM of een alternatief tegen zeer scherpe prijzen aan particulieren en bedrijven. In de webwinkel van GM-Tuningparts koopt u al uw Opelonderdelen en accessoires eenvoudig online voor de laagste prijs.

Voor de echte Opel liefhebber hebben wij een mooie showroom ingericht waar een groot aantal produkten uit ons assortiment te bewonderen zijn. Door onze jarenlange ervaring en onze kennis kunnen wij u heel goed adviseren bij het kiezen van de juiste produkten.

Ook voor bedrijven is GM-Tuningparts een uiterst betrouwbare partner. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met vele leveranciers in binnen en buitenland heeft GM-Tuningparts de beschikking over een grote voorraad dat binnen 48 uur (mits op voorraad) in de hele Benelux en Europa uitgeleverd kan worden. Hierdoor kunnen wij betrouwbaar en snel leveren. GM-Tuningparts heeft jarenlange ervaring met het versturen van pakketten en is hier ook volledig op ingericht om bestelde orders snel en betrouwbaar te kunnen leveren.

GM-Tuningparts is continu op zoek naar de beste kwaliteitsprodukten voor de scherpste prijs. Alle produkten die wij leveren zijn voorzien van een E-keurmerk (tenzij anders vermeld). Wij streven ernaar om ons online produktaanbod zo groot mogelijk te houden, zodat het voor iedereen makkelijk is om produkten van huis uit te bestellen en deze ook thuis te laten bezorgen. De webshop van GM-Tuningparts wordt voortdurend uitgebreid. Mocht het zo zijn dat het produkt dat u zoekt niet vermeld staat in onze webshop dan kunt u natuurlijk ten alle tijden contact opnemen met een van onze adviseurs van GM-Tuningparts. GM-Tuningparts heeft elke maand nieuwe aanbiedingen welke u terug kunt vinden onder de rubriek aanbiedingen.

Wij nodigen alle mensen die geinteresseerd zijn uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom, en u te laten zien wie wij zijn en om u persoonlijk te laten oordelen zodat ook u overtuigd raakt dat u bij GM-Tuningparts aan het juiste adres bent!!

Heeft u nog vragen, ideeen en of opmerkingen dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Team GM-Tuningparts

Geef een reactie